• Kijk hier voor m'n voortgang in het vliegtraject!

  • zondag, mei 08, 2005

     

    Werken

    Het is al weer een tijdje geleden dat ik de laatste post heb geplaatst. Dit komt oa. doordat er op het moment weinig nieuws is van het KLS front. Ik kreeg wel visum aanvraag formulieren van de KLS, maar deze waren helaas leeg . Met de vraag of ik ze wilde invullen en terug wilde sturen naar de KLS. Toch maar even gebeld hierover aangezien ik ze al eerder had ingevuld, wat bleek...., ze waren mijn formulieren kwijtgeraakt . Dit was wel een beetje balen aangezien het best wel veel is wat je in moet vullen, toch maar meteen weer opnieuw ingevuld, helemaal een lamme arm van het schrijven op het eind. Daarna meteen de spullen maar weer op de post gedaan zodat de school er weer mee verder kan.

    Misschien dat sommigen zich wel afvragen wat ik met alle vrije tijd doe, die ik nu heb totdat ik naar de VS vertrek. Geen problemen hiermee hoor! . Ik werk al bijna 6 jaar bij de Albert Heijn, doordat ik nu veel beschikbaar ben wordt ik ook best wel veel ingepland. Komende week zelfs 27 uur! Is wel lekker natuurlijk als straks de salarisstrook weer komt. Normaal is mijn afdeling de zuivel afdeling, maar komende week mag ik ook regelmatig brood doen, is wel leuk die afwisseling. Morgen mag ik zelfs al om 7.00 beginnen, na het weekend moet namelijk alles weer opnieuw worden afgebakken, ingepakt, gesneden etc. Met de Pinksteren voor de deur zorgt dit waarschijnlijk wel de hele week voor weer wat extra drukte, maar ik ben gelukkig om 12.00 al vrij.

    Wat ook fijn is, is dat we een erg gezellig team hebben staan in de winkel, dit maakt het werkelijk namelijk veel aantrekkelijker. We hebben zelfs een eigen website als filiaal, kijk hier maar eens: Filiaal 1220.

    Dat was het weer voor nu , als ik weer wat heb horen jullie het wel!

    Groeten, Martijn



    << Home

    This page is powered by Blogger. Isn't yours?