• Kijk hier voor m'n voortgang in het vliegtraject!

  • vrijdag, juni 08, 2007

     

    Een baan!

    Zo, daar ben ik eindelijk weer eens. Had de laatste tijd weinig zin om m'n log te updaten, nadat ik niet was aangenomen bij een eerdere selectie.

    Eerst maar het goede nieuws. Ik heb eindelijk een baan!
    Ben afgelopen woensdag aangenomen bij Tyrolean Airways, ook wel bekend als Austrian Arrows. De selectie is heel snel gegaan, 14 mei voor het eerst gehoord dat ze mensen nodig hadden. De KLS had 21 mei de lijst met geinteresseerden de deur uit gedaan. 29 mei had ik de eerste ronde bestaande uit een grading op een fokker 100 simulator, een ATPL theorie test en een Engels test. De dag erna hoorde ik al dat ik door was!
    Afgelopen zondag ben ik naar Innsbruck gevlogen voor de rest van de selectie. Eerst op maandag een inspannende psychologisch keuring, de dag hierna hoorde ik al dat ik door mocht naar het eindgesprek.
    Afgelopen woensdag mocht ik op voor het eindgesprek, lekker lastige vragen, ook al omdat ze het liefste hadden dat ik het gesprek in het Duits deed, wat niet mijn allersterkste taal is. Maar later op de dag kreeg ik het goede nieuws te horen dat ik aangenomen was .

    Volgende week dinsdag begin ik al in Madrid met mijn typerating (certificering om dit type te mogen vliegen) voor de Bombardier Dash-8


    (Bombardier Dash-8)

    Hierna ga ik dus naar Oostenrijk om vanaf daar te gaan vliegen. Ik weet nog niet waar ik gebaseerd word, maar het wordt Innsbruck, Salzburg of Wenen. Allemaal niet verkeerd in ieder geval!

    Voor de toekomst weet ik niet of ik dingen op mijn log mag zetten van de maatschappij, maar ook dat zie ik dan wel. Het belangrijkste is dat ik eindelijk naar de rechter stoel mag.

    Groeten, Martijn



    << Home

    This page is powered by Blogger. Isn't yours?